utorok 14. augusta 2012

American life

Americký život je odlišný od toho nášho. Uvediem príklad: Keď Slováci idú variť večeru, pozrú sa čo je doma a podľa toho sa zariadia a navaria. Ale Američania si povedia čo idú variť a idú si na to kúpiť hneď suroviny. Páči sa mi ich štýl života, proste všetko čo robia. Niekedy v budúcnosti si viem reálne predstaviť, žeby som tu žila. Z mnohých vecí som napríklad prekvapená, ako sú Američania hrdí na svoju krajinu. Viete si predstaviť na Slovensku, žeby každý druhý dom, ak nie aj každý prvý, mal pred domom zapichnutú vlajku krajiny? ja NIE. No tak tu je to celkom normálne..Prechádzate ulicou, a vidíte všade Americkú vlajku, alebo niečo špecifické pre mesto v ktorom ste. Minule som si všimla záhradného asi metrového trpaslíka z americkej vlajky. Proste tu ľudia majú osušky, misky na cereálie všetko s potalčou vlajky. Páči sa mi to.
Mimo iného , škola mi ešte nezačala (začne až 22.8), celkom sa teším , ale sú tu aj obavy. Zopár ľudí zo školy už poznám , či z volejbalu (treningy sa zacinaju asi dva tyzdne pred zacatim skoly) alebo len tak z ulice, čo mi popredstavovala moja host sestra. Teenageri sú tu v pohode riadne, len vyzeraju strašne staro fakt:D pozerám chlapec že ide do juniorskeho rocniku (rocniky 95,96) a myslela som že ma 20 :D Každopádne to tu ľúbim, ale chýba mi aj rodina a priatelia z SLOVENSKA...nuž, Let´s get crazy!
osuška s potlačou USA

2 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, přidal jsem si tě odkazů na svém blogu Marlow.cz. Budu rád, když uděláš to samé. Měj se a ať se ti v US líbí! Petr Jelen

    OdpovedaťOdstrániť